Permission & utskrivning ifrån sjukhuset

I fredags under ronderna började vi prata om eventuell hemgång efter helgen. Antingen att det skulle bli som i måndags eller i tisdags beroende på hur allt hade gått under helgen.
Jag hade en rätt jobbig helg, därför valde vi tillsammans med läkarna under ronden på måndagen att jag istället skulle få åka hem på permission mellan måndag till onsdag. Det tycker jag kändes bra. Just så jag fick komma hem, landa lite och prova vara hemma och se hur det kändes och innan jag blir helt utskriven.

Det kändes i alla fall bra och tryggt. Framförallt om det skulle bli några problem under tidens gång så var dem ju bara ett telefonsamtal bort, och i värsta fall fick jag väl åka in till sjukhuset igen. Det eftersom jag fortfarande hade min plats kvar där på avdelningen.

Jag har haft sådan tur att det ändå gått bra under permissionen. Drygt bara att det skulle ta sådan extremt lång tid innan vi kunde bli helt klara och fick åka hem. Men det var mycket pga att jag var tvungen att få den här ledade ortos till mitt högerknä och ordning på alla nya recept osv.

Sen igår (onsdag) blev jag i alla fall utskriven på riktigt, efter att ha legat inlagd under hela 27 DAGAR (!!) pga något jag själv inte har orsakat. Utan det är något sjukvården har orsakat, vilket känns så extremt onödigt, irriterande, drygt, hemskt, frustrerande, ja listan kan bli lång. Men oavsett så är det extremta skönt att vara hemma igen.

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Åh va skönt för dig att vara hemma igen! 😊
nouw.com/bolmgren
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja det är jätteskönt! 😊
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229