Pink Bubble Party 2019

I lördags var jag på ett event i Sandviken som har varit bestämt att jag ska på bra många månader tillbaka och sett fram emot. Jag har även till detta år varit med och designa/ritat loggan till det hela. Vilket är något jag är väldigt stolt över och tycker har varit väldigt roligt!
Jag gjorde det förra året med, men i år fick det bli en uppdaterad version. Jag blev riktigt nöjd med den, så det var roligt!

Eventet heter Pink Bubble Party och det ägde rum på restaurangen The Church i Sandviken. Det var till förmån för Bröstcancerföreningen Maria Gävleborg. Det var en kväll men god mat, bra underhållning och trevligt sällskap. Under kvällen anordnades det ett välgörenhetslotteri där det var kring 50 priser som hade sponsrats av lokala företag till det här. Priserna lottades sedan ut och pengarna som kom in gick sedan oavkortat till Bröstcancerföreningen Maria Gävleborg.
I år samlades det in över hela 60.000 kr bara under den här kvällen. Helt sjukt! Förra året samlades det in 50.050 kr, så i år slog vi det vilket var riktigt roligt!

Det blev i alla fall en riktigt trevlig kväll, så det var roligt! Sen var det också riktigt bra anordnat. Det kändes som en uppdaterad version från förra årets event tycker jag. Så det blev en lyckad kväll helt enkelt!

Här nedanför kan ni se lite bilder från kvällen, samt hur bilen ser ut med loggan jag ritat. Det var också lite extra roligt, att se loggan tryckt på en bil som åker omkring här i Gävleborg. Själva loggan gjorde sig riktigt bra mot den gråa bilen, så det var himla roligt att se!
Sen är det ju lite extra roligt och häftigt att se någonting man har ritat tryckt på en bil. Det är inte varje dag precis man ser det. Riktigt roligt i alla fall! Sen betyder dem här motiven lite extra för mig, för även i år blev det att jag gjorde motivet/loggan under en väldigt jobbig period ifrån sjukhussängen. Så jag är himla stolt över att den blev så pass bra som den ändå blev, om man tänker i vilket skick jag var i även detta år.

Gillar

Kommentarer

Elisabeth
Elisabeth,
Jättefin logga du gjort. Heja på!!
Elin Hellgren
Elin Hellgren,
Tack så jättemycket Elisabeth! Vad glad jag blir att du gillar den!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229