Pink Bubble Party

I lördags var dagen äntligen här, det var då det var dags för Pink Bubble Party i Sandviken som var till för att uppmärksamma och samla in pengar till Bröstcancerföreningen Maria Gävleborg. Jag har länge sett fram emot det och hjälpt till med lite förberedelser inför det. Jag var med och ritade motivet till det. Jag ritade en tutte i det mönster som jag brukar rita som sedan har tryckts på en bil ifrån Bilmetro i Sandviken och i olika sammanhang vid reklam för eventet.

Det var en jättetrevlig kväll som blev väldigt lyckad måste jag säga. Jag vill ge en stor eloge till de fyra tjejerna som har anordnat eventet tillsammans med ägarna av restaurangen The Church (där eventet ägde rum). Det blev verkligen en lyckad kväll! När man kom dit blev man välkomnad av rosa ballonger, bubbel, glada personer och fint dukade bord med en varsin goodiebag som stod vid sin sittplats.
Alla blev även fotograferad vid en vägg fylld utav rosa ballonger av Linda Dahlqvist som var där och knäppte fina kort under kvällen. Det är hon som har tagit alla bilder här nedanför. Senare under kvällen var det även ett välgörenhetslotteri med mer än 40 olika priser som lokala sponsorer skänkte bort. Alla pengarna ifrån välgörenhetslotteriet gick oavkortat till Bröstcancerföreningen Maria Gävleborg, och bara under den kvällen samlade vi ihop 40.200 kr. Hela insamlingen har jag för mig blir klar senare under veckan där två företag till ska räkna ihop det dem har samlat ihop.

För att se mer ifrån och om eventet kan ni gå in på Pink Bubble Party i Sandvikens Facebook-sida Pink Bubble Party Sandviken eller deras Instagram @pinkbubblepartysandviken.

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Jag är så glad att du är med oss i det här Elin!
Elin Hellgren
,
Och jag är så glad över att jag får vara det, och att du frågade om jag ville vara med!
IP: 82.99.3.229