Planer kan ändras fort - intro

Igår var jag bara hemma förutom att jag var till hälsocentralen där på förmiddagen och lämnade in urinprovet. Men annars var jag bara hemma. Jag kände mig inte så pigg igår, inte på topp i alla fall. Jag kände mig nog mest bara matt och lite trött på det mesta, så det blev en väldigt lugn dag.

Det var på eftermiddagen kring kl.15:00 vi fick börja rodda lite i om en ny assistent kunde komma, för hon jag hade igår blev tvungen att åka hem. Det hade hänt en grej som gjorde att hon lärde hem, så då blev det att ringa runt till alla. Sen var det lit olyckligt att hon jag skulle ha intron med under kvällen kom så precis där i svängarna.
Det slutade i alla fall med att pappa var påväg hem så precis från jobbet, så jag kunde vara med han. Sen fick vi boka om introduktionen med hon som skulle ha intron till en annan dag, så hon skulle få en ordentlig och bra introduktion.

Sen var det självklart synd att det blev som det blev, men vad skulle vi gjort? Det som hände var inget någon kunde påverka, så det var skönt att det ändå löste sig även om det inte löste sig, eftersom ingen av mina assistenter kunde. Men jag hade i alla fall någon att vara med. Men det var trevligt ändå. Då fick jag umgås lite mer med pappa och mamma, samt att vi var upp till farmor och farfar (de bor på över våningen i mamma och pappas hus) och firade deras 53 år i bröllopsdag. Så det var trevligt!

Egentligen hade jag bara tur att det inte var grymt mycket snöjobb just igår vid sen eftermiddag/kvällen, för då hade det blivit betydligt svårare om vem jag skulle vara med eftersom mamma hade varit tvungen att jobba över. Men nu löste det sig ändå.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229