Planeringsdag - Ö L A N D

I måndag var det en dag då jag bara var hemma. Vi höll på och fixade lite hemma med att städa och tvätta, samt att vi höll på och planerade en liten semester som jag ska åka på själv med bara assistenter. Det kommer bli andra gången för min del som jag åker själv, för annars har jag alltid åkt så mamma eller pappa eller båda är med. Första gången jag åkte själv utan dem var ju i påskas när jag åkte med Agnes.

Den här gången ska jag åka med Agnes och Elin. Det ska bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot det. Vi har bara vetat när vi ska åka men inte vetat vad eller vart vi ska åka. Jag har inte känt mig i bästa form för att planera det heller, men i måndags tog vi tag i det. Det har varit så grymt mycket annat som jag har behövt lagt min energi på. Men nu är vi på gång.

Vi ska åka till ÖLAND. Jag har aldrig varit där men det ska bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot det. Om ni har varit där eller vet något som är värt att göra där så får ni gärna kommentera det. Vi kommer börja resan på fredag nästa vecka och är borta nästan en vecka.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229