Plantering

Idag har jag umgåtts en hel del med farmor. Vi var till Wennbergs en blomsterhandel här i närheten och köpte blommor (perenner) till min rabatt utanför köksfönstren. Det blev inte av att vi gjorde det förra året strax efter att jag precis hade flyttat hit, så då planerade vi för att fixa till den i år istället. Men det har inte riktigt blivit av förrän nu, så idag tog vi tag i det och åkte dit efter lunchen.

Det var väldigt urplockat, men vi fick ihop några stycken i alla fall och det räckte riktigt bra måste säga. Väldigt bra för att inte ha räknat ut riktigt hur stor rabatten var. Vi glömde helt bort att göra det innan vi åkte och kom på det där, men det blev bra ändå.

Sen planterade vi ner dem vi hade köpt med några fler som var kvar från den tidigare rabatten nu ikväll. Vi gjorde det efter middagen. Dem tidigare blommorna som var fina sparade farmor som tur var när hon grävde ur den och fyllde på med lite ny jord förra veckan. Hon var så snäll och gjorde det när jag var på Öland.

Vi planterade ner blommorna efter middagen, för jag blev väldigt trött efter att vi kom hem. För vi hade inte bara varit och köpt blommor, utan vi var även och hämtade ut ett paket och handlade mat på vägen hem. Så det tog en stund, men det gick bra. Och rabatten blev riktigt fin med måste jag säga, så det var roligt. Det blev verkligen som ett väldigt lyft mot altanen när det kom lite mer färg och blommor i närheten. Om inte annat så ser det lite somrigare ut. Nu gäller det bara att få dem att överleva så de också kommer tillbaka nästa år, men de ska dem nog förhoppningsvis göra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229