Positivt / Negativt

Det finns mycket man kan styra med hjälp av tankens kraft. Det tror i alla fall jag, eller jag vet det. För ta bara det här att man kan styra väldigt mycket genom vad man har för inställning till saker. Om man har en negativ eller positiv inställning till det.

Därför är det nog viktigare än vad man tror att försöka ha en positiv inställning till saker, och försöka vända det negativa till det positiva. Sen säger jag inte att det alltid är det lättaste.

Jag tror jag har ganska lätt för att tänka positivt och vända saker till det positiva. Det sker automatisk på något sätt. Sen kan absolut jag också tänka negativt om vissa saker, och ha den inställningen. För det går inte att tänka positivt om precis allt här i livet, men det man kan påverka kan man ju i alla fall försöka göra något åt.

Sen beror det också såklart mycket på vad det gäller. För det finns lättare och svårare saker att tänka positivt/negativt kring. Men det jag försöker säga är bara att man kan styra väldigt mycket genom vad man går in med för inställning till saker och vad man tror på.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229