Premiärdopp

Hej fina ni!
Igår hade jag en fortsatt si-sådär-dag. Det är fortfarande illamåendet som är jobbigt. Men igår kämpade jag emot det och tog mig i alla fall ett premiärdopp i poolen med Anna. Det var lite av gårdagens mål. Det var faktiskt riktigt skönt. Det var mot kvällen, efter middagen som vi badade. Solen var påväg ner, men det var ändå fortfarande väldigt varmt i luften och i vattnet.

Det känns lite hemskt bara att jag inte gjort det tidigare när det funnits så många dagar som det varit perfekt badväder på, men det har bara inte gått. Så det har inte funnit så mycket att göra åt saken. Det är som det är.

Jag och Anna gjorde lite småövningar och flöt omkring och bara hade det skönt och skrattade. Anna älskar att busa och vara lite av en mini-retsticka ibland, men på ett roligt sätt så det blev en hel del skratt. Sen blev jag rätt förvånad över att jag faktiskt klarade av att vara rätt stabil ändå i vattnet. Så det var roligt. Sen gick det inte riktigt att simma då man måste hålla koll och samspela både med armar och ben, så det gick mindre bra. Det blev lite för komplicerat. Men om jag bara höll i mig i kanten och fokuserade på bara benen eller bara armarna så gick det bättre. Men lite träning blev det i alla fall. Det var skönt att sträcka ut kroppen på ett annat sätt. Så jag ska nog försöka mig till ett dopp idag med. Men det blir nog senare när det inte är som varmast och efter jag varit på sjukhuset. Jag ska dit på eftermiddagen en sväng.

Men hoppas ni får en fin måndag så hörs vi vidare!
Och tack till er som tipsa om ingefära mot illamåendet på min Instagram (@elinnhellgren), det hjälpte inte mycket men lite. Så bättre än ingenting.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229