Pricken över i:et

Hejsan!

Jag hoppas det är bra med er! Nu är det ju fredag och dags för helg igen. Den här veckan tycker jag har varit rätt lång. Den har inte gått så fort i alla fall, men det kanske beror lite på att jag inte har mått på topp den här veckan. Min vecka har varit rätt jobbig, så jag hoppas eran har varit bättre.

Min började ju först med ett besök på akuten i måndags då jag fick veta att jag bl.a. har urinvägsinfektion samt urinblåseinflammation som vad jag förstår är när urinvägsinfektionen har gått upp i urinblåsan. Men det tycker jag ändå nu har börjat blivit bättre, så det är skönt. Det är säkert antibiotikan som har börjat hjälpt. Men sen har jag även dragit på mig en förkylning. Så jag har jätteont i halsen och hostar, så det är mindre roligt. Men jag är säkert så svag i immunförsvaret nu när jag nyligen stått på bromsmedicinen som sänker immunförsvaret plus att jag redan hade och har infektionen i kroppen. Men det är klart det aldrig är roligt att vara sjuk och inte känna sig pigg. Så det blev lite pricken över i:et på allt med förkylningen, som att det inte räckte med allt annat redan. Men det är bara att kämpa på. Jag hoppas det börjar vända snart i alla fall.

Harry tycker jag också verkar lite piggare. Speciellt imorse hade han en himla energi som det var längesen jag såg att han hade. Så det var ändå roligt att se, även om han var himla dryg och inte ville lugna sig och skulle vara överallt och ingenstans. Men hellre det än att han bara ligger.

Idag har jag i alla fall varit iväg en sväng på förmiddagen och fixat med att hämta ett paket som behövde hämtas och sen handlade jag lite smått. Annars har jag varit hemma och försökt tagit det lugnt på eftermiddagen. Sen hade jag mamma och pappa här på middag, så det var mysigt. Få sitta ner och äta och umgås lite med dem. Jag skulle ha haft Agnes här på besök och umgåtts med henne ikväll, men det kändes inte som en bra ide att hon kom hit ifall hon skulle bli sjuk nu när det börjar närma sig dags för bebis. För man vet ju aldrig när den väljer att titta fram, så då sköt vi fram de lite för säkerhetsskull. Hoppas ni får en trevlig kväll och helg! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229