Provtagning & ärenden

Idag på förmiddagen efter att jag hade ätit frukost och gjort mig i ordning, så började jag med att åka till sjukhuset för att ta blodprov. Det var det där provet som jag lärde få klart inför fredag då min Endokrinläkare skulle ringa som jag var och tog. Jag skulle ha gjort det i slutet av förra veckan, men eftersom jag helt hade glömt bort det så blev det idag istället.
Men det gick bra. Det var tur att sköterskan på Endokrin sa i måndags att det var ett sådant prov som skulle bli klart ganska fort, så de gjorde inget att jag tog det idag. Men det är skönt att det är taget nu i alla fall.

Sen efter det åkte vi till stan. Jag skulle lämna tillbaka två ljusstakar som jag fick när jag fyllde år, för jag fick dubbel uppsättning av dem. Så då lämnade jag tillbaka det ena paret. Sen var jag in på Åhléns där jag istället köpte en necessär till mina sminkborstar samt ett mobilskal jag kollat på. Jag såg det i Umeå, men köpte det inte då och sen har jag inte hittat det någonstans. Men så såg jag det idag så precis. Så då köpte jag bl.a. det istället för ljusstakarna.

Sen efter det åkt vi till Valbo köpcentrum (köpis) för att äta lite lunch, och därefter skulle vi åka och kolla efter en skrivare/scanner. Jag önskade mig en sån nu när jag fyllde, men fick pengar istället så då åkte jag och kollade efter en skrivare/scanner idag. Förutom att skriva ut papper så ska jag främst ha den till att scanna in bilder jag ritat, samt lite foton och så. Så den höll jag på och installera en del efter middagen ikväll, så nu fungerar den. Ska prova den mer imorgon tänkte jag, men hittills verkar den väldigt lätt att använda i alla fall.

Gillar

Kommentarer