Provtagning & noll energi

Hej fina ni!

Idag har det varit en rätt aktiv dag på ena halvan av dagen, och den andra har varit väldigt lugn. Efter frukost idag åkte vi raka vägen till sjukhuset för att ta lite prover inför mitt läkarbesök nästa vecka. Det är till de besöket då jag ska träffa min reumatolog.
Idag gick det faktiskt riktigt bra att ta proverna, så det var väldig skönt. Men det brukar som tur är gå lite bättre när det bara är prover och inte en kanyl dem ska sätta dit. Men nu är dem i alla fall tagna, så det är skönt!

Sen efter besöket så stannade vi till vid max och köpte med oss mat hem. Pappa åt också med oss, så det var trevligt.

Därefter var min energi verkligen på noll. Jag hade då varit igång sen frukost med att sitta uppe och allt vad det innebär. För sen var jag nästan större delen av eftermiddagen helt veck och somnade om vart annat. Jag hade verkligen ingen energi alls kvar. Jag var så trött satt jag t.o.m. kunde somna under samtal i telefonen. Inte alls roligt om ni frågar mig. Jag tycker det är väldigt obehagligt när man blir så pass trött att man bara kan somna, för det är som sagt väldigt frustrerande och jobbigt när man i vanliga fall är van vid att ha kontroll på saker, och sen behöva känna sig såhär yrslig o h groggy. Det är inte roligt!

Men sen efter tretiden började jag vakna till lite mer och känna mig lite mer ”med”, eller hur man ska förklara. Även om det har varit en väldigt lugnt eftermiddag. Det är sen nu mot kvällen vi laga lite middag och nu kikar vi på lite serie jag och Jennifer.

Hoppas ni får en fin kväll, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229