Rädd för platsen

Just nu ligger jag och kikar lite på youtube innan det är dags att bege sig mot sjukhuset och röntgen. Tillbaka till platsen jag inte alls gillar nuförtiden. Det känns inte alls roligt att åka dit. Men det som lugnar mig är att det inte kan bli exakt samma röntgenrum den här gången som sist då när jag röntgade knäna och allt med olyckan kring fötterna hände. Men det är ändå samma ställe, samma väntrum och samma plats.

Men som sagt det kan inte bli exakt samma röntgenundersökningarum pga att jag ska göra en datortomografi och inte en ”vanlig” slätröntgen. Så det gör att det ändå känns lite bättre.
Jag hoppas bara det kommer gå bra, men visst är jag lite nervös ändå. Det är nog pga att det ändå är på samma ställe och att jag såklart förknippar det med någonting dåligt. En dålig plats helt enkelt.

Ni har säkert känt det själv någon gång att vissa platser där det har hänt någonting dåligt ofta kan göra att man mår dåligt i kroppen typ. Nästan ger som någon typ av ångestkänsla pga att man har varit med om någonting dåligt där. Jag tror att det är lite det som har hänt mig med röntgen, att det liksom sitter i väggarna på något sätt och att jag förknippar platsen med någonting negativt. Jag hoppas ni förstår vad jag menar i alla fall.

Sen tror jag det var väldig bra att jag blev som ”tvungen” att åka till röntgen ganska snabbt ändå efter att det hade hänt för att göra ytterligare en röntgen på knät/knäna. Jag tror det gjorde att den ”värsta” rädslan ändå försvann, eftersom jag ändå då fick uppleva en positiv undersökning jämför med när olyckan på fötterna hände.

Jag hoppas i alla fall det kommer gå bra. Det ska bli väldigt skönt när det är gjort i alla fall. Hoppas ni har en bra dag så hörs vi snart igen, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229