Regn och rusk

Igår var det inge vidare roligt dag. I alla fall inte vädermässigt. Det bara regnade och var väldigt tråkigt, för man kunde inte vara ute eftersom det regnade i stort sett hela dagen. För annars hade jag tänkt att vi skulle ha gått ut en sväng och i alla fall cyklat, men så blev det inte. Istället tog vi det rätt lugnt på förmiddagen, jag läste lite i en bok och vilade. Jag kände mig inte riktigt på topp i kroppen direkt, om man någonsin känner sig på topp. Men om jag tänker sämre än vanligt. Jag hade mer ont och kände mig stel, men det berodde nog en del på vädret. Jag brukar kunna bli det när det är sämre väder.

Sen efter lunchen gjorde vi i alla fall ett ryck och började rensa ur mina byråer i vardagsrummet. Det är tänkt att jag ska ta upp dem på övervåningen till assistenterna så dem kan ha en varsin låda att lägga saker i. Så vi började med den första byrån. Det är tre lådor i varje, så sammanlagt är det 6 st lådor som ska bli tomma på saker. Och det är SJUKT vad grejer jag hade där i. I alla fall i en av lådorna. Det var så mycket papper som jag säkert inte har tittat igenom på hur många år som helst. Säkert inte sen jag flyttade hemifrån i alla fall, eftersom vi då bara flyttade över byråerna med lådorna och alla saker i. Så nu var det verkligen på tiden. Men det fanns t.ex. kallelser till sjukhuset från 2013, och det är ju liksom 4 år sedan. Så det var som sagt på tiden att det blev gjort.
Men det tog bra lång tid och mycket på krafterna innan vi hade gått igenom dem tre lådorna. Eftersom det inte bara var ett papper om jag säger så, och jag förstår varför jag har skjutit på det. För det är verkligen inte roligt att rensa, men väldigt behövligt ibland. Så det var skönt ändå när vi hade gått igenom dem lådorna.

Men jag blev inte riktigt klar igår med att få undan alla saker jag rensade och ska ha kvar, eftersom jag inte kan lägga tillbaka dem i samma låda. Så nu ska jag bara hitta någon tillfällig plats innan jag har fått upp skåp och i ordning i vardagsrummet, eftersom det inte är klart där än. Jag vill ju få dit mer förvaring samt vitrinskåp, så det håller jag på och planerar och klurar lite på, så det får bli klart där med någon gång. Planera kan man ju alltid göra, men jag tror inte vi kommer göra i ordning det förrän efter sommaren. För det är inte så roligt att vara inne och hålla på när det förhoppningsvis är fint väder. Men så småningom i alla fall. Det känns skönt att jag i alla fall har börjat tagit tag i det, för jag har dragit ut på det länge.

Så det roade vi oss med igår. Sen efter middagen så tittade vi på två serieavsnitt ifrån andra säsongen av serien Shooter som nyligen har börjat igen på Netflix. Och sen tittade vi på en film som handlade om en kille som låg på sjukhuset och fick hjälp med rehabträning efter en stor olycka som hände när han var soldat, och som gjorde att han blev tvungen att amputera båda benen. Han kämpade för att komma upp på benen igen men ville inte ha hjälp ifrån någon, samtidigt som han kom i kontakt med en tjej som dansade balett och som fick börja hjälpa han.
Filmen var helt okej. Men den första delen av filmen var rätt seg, men sen så blev den bättre.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229