Regn & rusk

Idag är det inte en sån rolig dag. Speciellt när man tittar ut genom fönstret. Jag kände nog på mig redan när jag vaknade imorse att det inte skulle vara så bra väder idag, med tanke på hur kroppen är idag. Men det är nog inte så konstigt att jag känner mig väldigt stel och har ont, med tanke på att jag är väldigt känslig för just väderförändringarna.
Men sen fick vi ju det lite finare framåt eftermiddagen/kvällen, så det var skönt. För det har ju inte varit speciellt kallt ute trots regnet heller.

Under dagen idag så var jag till min verksamhetschef som håller i allt till assistenterna och prata lite. Jag var dit efter lunch, och sen åkte vi hem igen. Jag och Agnes tittade klart på Cowboykåken och därefter gjorde jag middag. Pappa åt med mig igår, så det var trevligt. För det hör inte till vanligheten direkt. Mamma jobbade över så det var bara han.
Sen efter middagen gick vi ut på en liten runda jag och Agnes så vi fick lite frisk luft, så det var skönt. Och det var skönt att vädret hade vänt och blev så fint.
Efter det kom även mamma förbi en sväng och hälsade på, så då pratade vi en stund med henne, och vips så var det kväll. Först gjorde vi något mer jag inte kommer ihåg riktigt och sen gjorde vi lite kvällsfika framför ett avsnitt ifrån serien "Sons of anarchy" innan vi gick och la oss. Det var min dag.

Sen ringde även reuma och sa att jag kunde få komma till min reumatolog nästa fredag. Det känns så långt dit, men det är bara att kämpa på tills dess. Försöka hålla ut, men det är jobbigt när jag redan har försökt stått ut i flera veckor. Men så är det när man är dum och väntar för länge innan man ringer. Men nu är det som det är. Det ska i alla fall bli skönt den dagen jag får komma.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229