Resten av julafton

Hoppas ni alla fick en bra julafton. Det fick jag/vi! Vi hade det mysigt med att äta god julmat, sen tittade vi lite på tv, en film som gick på teven. Efter det hade vi paketöppning. Det var roligt! Jag blev lite chockad av alla fina grejer jag fick. Det var jag inte riktig beredd på. Så jag måste ha varit snäll i år, skämt o sido.

Efter att vi hade haft lite paketöppning så fikade vi lite och hade det trevligt, sedan spelade vi julklappsspelet. Det var roligt. Då vann jag två små handdukar, en gosedjursuggla och en pinne samt en halv kokosnöt med någon fågelmat i som man hänger på den där pinnen. Så nu kommer fåglarna bli glada!

När vi hade spelar klart så gick jag o Anna och vilade i soffan. Jag hade så himla ont i huvudet. Jag tror det berodde på sprutan jag tog i torsdags, att de kommer efter. Dagen efter kändes det i alla fall bättre, så det var skönt. Men tillslut så hade jag i alla fall så ont på julaftonskvällen att jag och Anna gick till mig och la oss i sängen. Vi satte på en film och hade det mysigt, och bara umgicks. Det var till och med jag som höll mig vaken hela filmen. Det gjorde inte Anna, och det är väldigt ovanligt. För det brukar vara tvärt om, att jag alltid brukar somna till och typ missa vad som händer i slutet. Hoppas ni fick en bra julafton i alla fall med era nära och kära!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229