Resultatet från igår

Igår var ju jag till sjukhuset för att röntga vänsterfoten. Det tog väldigt lång tid där på röntgen. När vi kom dit var det redan rätt mycket folk som satt och vänta. För mig tog det närmare 1,5 timme innan jag fick komma in och göra röntgen.

Sen efter att själva röntgen var klar så var det dags för ytterligare lite väntan. Men det gick i alla fall lite fortare. Det var ingenting brutet. Så tolkar jag det i alla fall, med tanke på att jag fick åka hem. De sa bara att svaret skulle komma till reuma som hade skrivit remissen, och om jag inte hade hört någonting annat av dem så fick jag åka hem. Jag visste att han som skrev akutremissen till mig hade skrivit att om de såg någonting så skulle de skicka mig vidare till akuten, men eftersom de inte gjorde det så antar jag att de inte såg någonting.

Och visst är det skönt att det inte var någon fraktur, men varför har jag då så ont? Jag var i stort sett säker på att det måste ha visat någonting, åtminstone en liten spricka. Men ingenting. För det känns också lite konstigt att det inte visade någonting ned tanke på att jag fortfarande i stort sett har lika ont, och nu har de gått 2 dygn efter de hände. Jag tycker i alla fall det borde börja bli någon förändring. Men det måste väl ha blivit en himla smäll/tryck, om det kanske kan ha blivit någon stukning eller något då. Jag vet inte. Men jag får väl avvakta och se. Men det är i alla fall inte brutet och det är ju ändå skönt att veta i grund och botten. För det vore ju inte heller roligt. Det som är, är ju bara att man undrar varför det gör så ont och vad som kan ha orsakat det. Men jag får väl se hur det utvecklar sig.

Gillar

Kommentarer