Riktigt lång tisdag med både träning och möten

Vilken lång dag jag hade i tisdags. Jag var nog inte hemma på nästan hela den dagen. Jag började med att jag skulle på sjukhuset och träna med fysioterapeuten. Det blev lite ändringar så jag fick träffa en annan fysioterapeut än vad det var tänkt, men det gick bra ändå. Sen därefter så gick vi ner på stan och åt lunch. Vi var grymt hungriga båda hon o jag och tiden gick saktare än någonsin kändes det som, men tillslut så fick vi i oss maten och blev mätta och belåtna.

Därefter skulle vi till mitt assistansbolag, dem som tar hand om allt kring min assistans. Vi skulle dit på lite möten. Det gick bra det med, men klockan blev mer och mer och jag tröttare och tröttare. För jag hade inte haft möjlighet att vila någonting under hela dagen förutom att luta bak i stolen. Det dryga då var att färdtjänsten inte kunde komma förrän en timme senare och hämta oss, och då var vi redan redo för att åka hem. Så det var drygt! För då vill man ju bara hem. Så då gick vi runt lite vid tågstationen, köpte en glass och satte oss och tog det lite lugnt och bara gick runt lite. Det var tur att vädret ändå var så pass bra.

Men sen när vi äntligen hade kommit hem blev det vila i soffan ca en halvtimme innan vi värmde middagen. Som tur var så hade jag matlåda från dagen innan, så det var bara att värma. Och sen så ringde en kompis som fråga om hon kunde komma förbi en sväng efter jobbet och säga hej, så det var trevligt. För henne var det ett bra tag sedan jag träffade. Vi fikade och pratade, så det var trevligt. Men det blev en riktigt lång dag, och ryggen värkte verkligen efter allt. Eftersom jag hade satt upp länge utan någon större eller längre paus. Men jag hade ändå haft en bra dag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229