Roadtrip → Norsjö

Igår blev det en roadtrip-dag. Anna blev tvungen att jobba igår, för det blev nå krångel med ett byte av pass. För egentligen skulle en annan person ha jobbat det passet eftersom vi skulle komma, men det blev inte så. Så då bestämde vi oss för att åka en sväng till farmor och farfars stuga i Norsjö. Det ligger 16 mil från Umeå. Så det är inte direkt "bara" att åka dit, speciellt inte ända hemifrån Gävle. Eftersom det är över 60 mil ända därifrån.

Jag har inte varit där på över 10 år. Men igår var vi i alla fall dit fram och tillbaka för att titta till den och hjälpa farmor och farfar med en grej så de lättare kan åka upp dit om de känner för det nu i sommar. Det gick bra, och det var roligt att komma dit igen och se hur det såg ut. Eftersom jag bara har lite svaga minnen kvar ifrån när vi var där sist för många år sen, men det var sig likt förutom att de hade tagit bort en vägg mellan två rum så det blev ett stort rum (vardagsrum/matrum i ett rum). Men det var ändå roligt att komma dit och få se den igen. Vi hade tagit med oss kaffe så vi fikade lite där innan vi åkte tillbaka. Men det blev en lång bildag bara för att åka fram och tillbaka, med tanke på att det tog strax över 2 timmar att åka enkel resa.

Sen hann vi precis hem tills Anna slutade jobbet halv fem så vi kunde hämta henne. Jag tror vi blev 5 min sen, men det var inte mycket om man tänker vad långt vi hade åkt under dagen. Så det var lite otroligt att det inte skilde mer. Sen handlade Anna och mamma litegrann innan vi åkte hemåt tillbaka till lägenheten. Under kvällen sen så lagade vi middag hemma och bara tog det lugnt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229