Rolig överraskning

Idag hände det en himla rolig grej. Det tycker i alla fall jag, och det var någon som jag inte alls var bredd på. Helt plötsligt knackade det på dörren in till mitt rum (jag har eget rum), och vem är det inte som står där då!? Jo min kära mormor och morfar som har suttit och åkt från Hudiksvall. Något jag absolut inte alls var beredd på att se i dörröppningen till min sal.
Först på något sett tror jag inte att jag förstod riktigt att det var dem, men efter några sekunders landning så förstod jag att det var dem. Vilket var himla roligt! För sist skulle ha varit nu när alla skulle träffats i fjällen och firat min moster som fyllde år (men jag hamna här istället), och innan det var efter nyår. För då skulle vi ha setts vid jul, men då hade dem blivit sjuka. Så det var jätteroligt att se dem igen, även om det var under tråkiga förhållanden just nu såklart!

Men jag hade verkligen inte en någon aning om att dem skulle komma. Så det var en himla rolig överraskning!
Vi pratade och umgicks, tittade lite på skidskytte som gick på teven och fikade. Så det var en mysig och trevlig stund där på eftermiddagen som vi hade. Glad och överraskad blev jag i alla fall, KRAM!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
God morgon! Hoppas att du får en bra dag 😊⭐️
nouw.com/bolmgren
elinnhellgren
elinnhellgren,
Hejsan! Tack så mycket, och detsamma till dig 😊✨
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229