Röntgen, när?

Idag när jag skulle ringa röntgen och be om att få ställa upp mig på en återbudstid, så fanns det ännu en gång inga remisser på mig från reumatologen. Det var en vanlig röntgen på höger handen samt ultraljud. Men då blev jag faktiskt irriterad, eftersom jag väntat i stort sett ytterligare en vecka till för att vara på säkra sidan att den skulle ha hunnit komma in därifrån. Eftersom den inte fanns där sist heller.

Men att den inte skulle finnas den här gången heller, de trodde jag inte. Så då kände jag mig rätt less över att man ska behöva ha "koll" på allt. Att inte riktigt kunna lita på folk eller "systemet" att det blir gjort det man kommit överrens om. För tänk om jag inte hade ringt för en vecka sedan där till röntgen, då hade den ju fortfarande inte varit skriven nu. Men det jobbigaste är nog att man går och väntar, har det jobbigt och väldigt ont också blir det extradagar som går som kanske egentligen inte skulle ha behövt ha haft. Det gör mig frustrerad. Onödigt lidande helt enkelt, plus onödigt slukande av ork och energi.

Sen ringde jag till reumatologen IGEN för att kolla vad som hänt, men då var det så att sekreterarna låg efter ca 1 månad (tyckte jag hon sa), så remissen låg där men dem hade inte hunnit fått in det i journalen/systemet. Men då skulle i alla fall sköterskan på reuma prata med sekreteraren så det skulle bli gjort, så nu ska det väl ändå vara på gång. Så det känns ändå bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229