Ryggen tar snart kål på mig

Min rygg har bara blivit ännu sämre. Speciellt sen helgen som var. Jag var ju och träna hos min fysioterapeut på måndagen och sen skulle jag ha tränat då på kvällen i tisdags med, eller jag skulle gjort mina sittövningar som jag brukar göra. Men det gick inte. Jag hade så ont, men mycket berodde nog på att jag hade suttit i möten under eftermiddagen på assistansbolaget.

Jag cyklade lite då på kvällen i alla fall på sittcykeln, men det var ungefär det jag orkade. Sitta länge är ju bland det sämsta man kan göra för en ond rygg, men vad skulle jag göra. Jag hade ju inget val, så då blev det att jag fick skippa sittövningarna.

Men jag var ändå nöjd över mig själv att jag cyklade lite i alla fall. Faktiskt hela 12 min dessutom, och det har jag aldrig klarat förut. Inte vad jag kan minnas i alla fall. För det är det längsta jag har cyklar på jag vet inte hur länge. Så det är riktigt roligt att jag kan öka på tiden och sträckan jag cyklar litegrann sakta men säkert i alla fall. Så det är skönt, att det blir någon slags skillnad.

Det tycker jag med träningen överlag den här veckan. Jag har haft väldigt ont i ryggen från förra helgen, men det har ändå gått framåt med träningen måste jag säga. Visst, vi fick backa lite med att ta fler hjälplinor i Redcorden sist (i onsdags), men det gjorde att jag klarade av att göra övningen bättre och mer stabilt. Så det var roligt, att känna att jag kunde göra något lite bättre. Samma sak med armcykligen, den har jag också kunnat öka på lite så det var också roligt trots att jag har haft/har så ont i ryggen. Så det är skönt att känna att man klarar något när man inte tror att man ska göra det.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229