Så lite som möjligt

Vilket vinterland det är ute idag jämför med bara igår. Idag är det ju verkligen snö ute, till och med så det behöver plogas. Sjukt vad det kan skifta fort. Det var ju inte det jag trodde att jag skulle vakna till imorse direkt. Och kroppen, den har verkligen inte varit på topp idag. Jag tror mycket beror på vädret, att det hade blivit en sån stor väderskiftning från igår till idag. Jag är känslig för det, så det är inte så konstigt men inte roligt. Hur konstigt det kanske än låter. För jag blir så mycket stelare och segare, tröttare och får mer ont. Man frågar sig lite om det inte räckte med det jag hade innan, för det var inte så "bara" det heller. Men självklart ska jag känna av vädret också.

Vilket som så har det varit en väldigt lugn dag. Jag har tagit den lite som den har kommit. Och det var riktigt skönt att jag hade sån tur att jag inte hade några sjukhusbesök just idag, för de hade jag inte orkat känns det som. Så det var behövligt med en lite lugnare dag efter dem två tidigare intensiva dagarna. Så idag har jag mest tagit det lugnt, speciellt på förmiddagen. Då låg vi i soffan ute i "nya rummet/hallen" vid dem stora glaspartierna och hade det lugnt och skönt medan det snöade utanför fönstret, samtidigt som vi läste i en varsin bok och roade oss med att kolla på Harry när han var jätteintresserad av fåglarna som flög och kvittrade precis utanför fönstret. Det var lite roligt för han är verkligen jätteintresserad av fåglar.
Sen efter lunch så åkte vi och handlade mat. Det blev lite av dagens aktivitet. Annars har jag tagit dagen lite som den kommit.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229