Så sant!

Texten här ovanför tycker jag det ligger mycket i. Det kräver ofta hårt arbete för att komma dit man vill. Det tror jag många kan hålla med om. Det gäller bara att inte ge upp. Oavsett vad det gäller för mål man har. Det kan vara allt från ett visst yrke man skulle vilja jobba med, en plats man vill bo på, någon sport eller träning man vill bli bättre i eller som i mitt fall en sjukdom att kämpa emot. Det är så olika från person till person. Men jag tror det finns något vi alla skulle vilja göra eller kämpa mot.

Sen något jag har lärt mig är att ha delmål till det stora målet. Dels för att känna att man faktiskt klarar av det, att man sakta tar sig dit man vill och klarar av det. Det är lika viktigt som att faktiskt ta sig i mål.

Sen har jag också märkt att alla mål kan ändra sig längs vägen. Se bara på mitt. Jag var SÅ nära att ta mig upp och börja träna på att gå lite med rullator. Men rätt som det är förändrades allt och nu är målet mer att klara av att sitta uppe och kunna komma ifrån att behöva ha högläge för foten hela tiden.

Sen har jag såklart fler mål som inte bara rör min kropp fysiskt och sjukdomen, även om det är en stor grej och mål för mig.

Har några mål ni skulle vilja komma till? Något ni tränar, pluggar, eller kämpar för? Jag hoppas i alla fall ni får komma dit ni vill. Jag tror på er och kom ihåg, jag tror på er! KRAM!

Gillar

Kommentarer