Säker på att det är något av det

Idag under förmiddagen var jag till sjukhuset. Jag hade ett sjukhusbesök till min arbetsterapeut som jag har träffat rätt tätt nu den senaste tiden. Det är till den arbetsterapeuten jag gått till sen jag opererade högerhanden. Hon som har hjälpt mig med övningar, uppföljning och gjorde viloskenan. Sen har jag en annan arbetsterapeut för det reumatiska som jag också brukar gå till, men idag var det inte till henne.

Hon tyckte i alla fall att det såg bra ut, att min rörlighet framförallt i knogarna hade blivit bättre. Det tycker jag kändes skönt, för det såg inte lika bra ut sist när jag var där, eftersom jag då hade jag rätt dålig rörlighet i dem. Så det var skönt!

Men sen nu har jag fått jätteont i dem tre fingrarna som är opererade, och dem vill bara vika ihop sig ju längre dagen går. Det hör säkert ihop med att jag har använt handen under dagen och att ju mer jag har använt den ju mer ansträngd och trött blir den. Det är en teori.
Men något av det är jag säker på att det är, frågan är bara vilket av det.

Men sen har det börjat göra mer ont också. Arbetsterapeuten trodde det kunde handla om överansträngning, men jag börjar mer och mer tro att det kan vara inflammation i böjsenorna. Jag är inte säker, men jag känner igen känslan och värken från när jag hade det i tummen. Sen har det också börjat stråla lite i underarmen längs senorna, men jag hoppas som sagt det bara är en överansträngning. Men jag och arbetsterapeuten kom i alla fall överens om att jag skulle ta det lite lugnare med övningarna jag ska göra flera gånger om dagen tills jag har träffat handkirurgen igen.
Det som är bra är att jag ska till handkirurgen på återbesök nästa vecka, så det blir bra att han får kolla på det då om det är lika vill säga. Men något av det är jag säker på att det är, frågan är bara vilket av det.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229