Samma sak denna morgon

Hej fina ni!

Hoppas ni har en fin onsdag. Idag har jag en "hemmadag", en behövlig sådan. Jag fixar med lite saker som behöver göras och sen nu snart tänkte jag och Elin ge oss på att göra lite kolor. Vi får se vad det blir för smak, men jag tror jag ska göra en med kardemumma och kanelsmak och en med kakao och flingsalt. Om ni inte har provat dem kombinationerna så kan jag verkligen rekommendera er att göra det.

Imorse hände samma sak som igår. Jag vaknade av att jag hade så fruktansvärt ont i knäna även denna morgon. Det gjorde så himla ont i fästena på insidan av knät precis nedanför det, främst på vänster knä. Det kändes nästan som att fästet skulle lossna eller något liknande, och kändes jätte irriterat och svullet. Det gjorde verkligen så ont så det inte var långt ifrån att tårarna skulle komma. 
Jag trodde att det hade lagt sig och bara var igår, eftersom jag tyckte det blev lite bättre under dagen när jag hade kommit igång och rört mer på benet. Sen vet jag inte om Voltarensalvan kanske också hjälpte lite. Men vilket som så kändes det bättre än direkt på morgonen. För på morgonen kunde jag inte heller belasta någonting på vänsterbenet för att det gjorde så ont. Men det kunde jag senare på dagen.
Men så imorse efter en natts sömn så hade jag lika ont igen. Jag vaknade av att det gjorde så ont. Jag misstänker att det beror på att jag har legat i samma läge under en längre tid och att det kanske gör att det blir stelt och jag får ont. För i vanliga fall brukar det vara lite så, att jag är väldigt stel på morgonen, men så blir det lite bättre efter att jag har fått kommit igång och fått bort värsta stelheten.

Jag har haft det här problemet tidigare med just knäna, men då har det varit högerknät och inte det vänstra som det är nu. Men det blev bättre för någon vecka sedan, och det trodde jag berodde på att jag hade blivit starkare i knäna eftersom min högra sida framförallt har varit väldigt svag (det är den fortfarande, men det har blivit bättre). Men det har inte gjort precis såhär ont.
Så inatt funderade jag faktiskt på att sätta klockan och röra lite på benen igen som jag höll på förut. Se om det kan motverka att det gör mindre ont. För såhär vill jag inte ha det varje morgon. Så får jag försöka hanka mig fram tills jag träffar min fysioterapeut på fredag igen och se om hon har någon ide på vad jag kan göra. Jag tror mest det beror på överbelastning, eftersom det började efter jag tränade sist. Det låter mest logiskt tycker jag.

Men så är det, alltid är det någonting man ska trilskas med. Jag hoppas bara lite tid kan göra att det går tillbaka, också får jag vara lite mer försiktig vid träningen helt enkelt. Vi kanske gjorde mer och trodde att kroppen klarade mer än vad den egentligen gjorde. Så vi får väl ha det i åtanke (suck..!). Alltid ska man lära sig något och ha något i baktankarna när man håller på..

Nej nu ska jag gå och baka lite kolor. Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag så hörs vi snart igen! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229