Sammanfattning av helg

Hej på er!

Min helg har varit rätt blandad. Både bra och dålig. Den har varit trevlig och rätt rolig, samtidigt som rätt seg och tröttsam. Seg och tröttsam har den mest varit pga att det regnade och var väldigt dåligt väder i lördags, något jag påverkas väldigt mycket av fysiskt framförallt. Jag brukar ofta få mer ont i kroppen, bli mer trött och seg och allt känns bara allmänt jobbigare.

Men jag har ändå gjort en hel del saker den här helgen. Förutom i lördags så har jag varit ute en hel del och fixat och donat. Igår sydde jag bl.a. klart mina gardiner ute till växthuset och fick dem uppsatta. Det blev jättefint och det blev verkligen som jag hade tänkt mig, så det var roligt. Sen är jag inte helt klar där än, för jag vill bl.a. upp med lite lampor och andra saker. Så lite fix är det fortfarande kvar innan det är helt klart.

Sen har jag ritat en hel del, lagat mat, varit ute i växthuset och grejat så mycket som möjligt, umgåtts lite med Anna ute och hjälpt henne plantera om lite blommor, och i lördags på nationaldagen fikade vi ihop allesammans. Farmor hade bakat rulltårta, så det var mysigt. Annars har det varit rätt lugnt. Allt har gått lite segare i och med att jag inte riktigt har varit på topp dem senaste dagarna. Men det har ändå varit en helt okej helg.

Hoppas ni har haft en trevligt helg också, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229