Sammanfattning av veckan del 1 - Behövliga vilodagar

Här får ni första delen på en liten sammanfattning av hur min vecka har varit. Både i måndags och i tisdags hade jag två "hemmadagar" eller dagar då jag inte hade någonting inplanerat. Det var verkligen skönt med tanke på att vi kom hem från Umeå i söndags.

Så i måndags blev det en dag med att packa upp alla saker jag hade haft med mig, byta sängkläder, tvätta, städa lite, duscha och dona lite hemma. Vi gjorde lite det vi kände för, så det var skönt! Men jag var verkligen trött och hade inte mycket energi. Varenda grej jag gjorde kändes jättejobbig och kroppen kändes helt utmattad, så då var det skönt att jag inte hade någonting inplanerat.

Sen under tisdagen hade jag också en "fri dag", eller det blev en "fri dag" för jag avbokade mitt besök till fysioterapeuten. Jag kände att jag inte hade någon energi den dagen, plus att vi pratade om det veckan innan att om jag inte skulle orka träna så var det bara att avboka den. Ta energin till det som behövs, och just den dagen behövde jag framförallt handla hem mat. Så energin fick gå till det istället. Så det var skönt att få det gjort, för det behövdes. Sen resten av dagen blev det lite mer tvättning och ta det lugnt. Så det var också överlag en lugn och skön dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229