Samtal, träning & introduktion

Ny vecka igen, och redan har både måndag och tisdag gått. Igår hade jag inte något inplanerat förutom en telefontid med en utav Endokrinläkarna. Det gick bra. Jag skulle få svar på ett prov jag tog förra veckan, och det såg bra ut så det var skönt. För då håller det sig som det ska.

Annars igår höll jag på och ringde lite fler sjukhussamtal, och sen försökte jag gåträna en del både vanligt under förflyttningarna jag gör varje dag och sen i trapp. Det gick bra. Det gick över förväntan skulle jag säga, men det är en hel del kvar innan jag är där jag vill. Men alltid är det en början, för huvudsaken är att det går åt rätt håll. Satt så länge det gör de är jag glad.

Idag har jag haft sista introduktionsdagen med samma tjej som jag har haft introduktion med dem två senaste gångerna. Det hade jag mellan kl.08:00-15:00. Sen efter det var jag till Sandviken, hämtade upp mamma och sen åkte vi på ett möte kl.16 som vi skulle på tillsammans.
Sen när det var klart skjutsade vi tillbaka mamma till hennes jobb (där jag hämtade henne och hon hade sin bil) och sen åkte vi hem, åt middag och efter det tog jag det bara lugnt. Jag vilade mest ryggen i soffan, höll på lite med datorn och pratade med A i telefon.

Jag har verkligen varit trött i ryggen sen jag kom hem. Jag tror det både är efter gåträningen och att jag har suttit väldigt idag.

Men vi har verkligen haft ett skönt väder ute idag, så efter lunchen idag satte vi oss ute på mina föräldrars innergård och drack kaffe i solen. Det var riktigt skönt. Härligt att det börjar komma fler och fler sånna dagar. Men imorse när jag gick upp såg det inte ut att bli så fint. Inte vad jag trodde i alla fall med tanke på att det var vitt av snö när jag tittade ut genom fönstret.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229