Senaste dagarna

Nu har jag varit dålig dem senaste dagarna på att uppdatera. Det har varit lite mycket så varken tiden eller orken har riktigt funnits. Men jag tänkte göra en liten uppdatering så ni får veta vad jag har haft för mig.

Torsdag: I torsdags var jag in till stan för att lämna in lite papper jag skulle skriva under som assistansbolaget som hjälper mig behövde ha. Så det började jag dagen med efter att jag hade ätit frukost och gjort mig i ordning. Sen efter det var jag förbi Hjälpmedel SAM för att hämta en pennypa som jag hade beställt, för den hade kommit. Den ska hjälpa mig när jag ritar så jag får ett större grepp. Annars hände det inte så mycket den dagen. Jag ritade en del på eftermiddagen och lagad mat. Sen var jag ut på en promenad på kvällen, och då var det så himla fint på himlen. Riktigt färgstark.

Fredag: I fredags var jag till Valbo köpcentrum för att göra några ärenden igen under förmiddagen, samt handla lite. Så där var jag under förmiddagen och därefter åkte vi hem. Sen under eftermiddagen tog jag det rätt lugnt. Vi städade en del och gjorde i ordning inför lördagen då vi skulle få gäster som även skulle sova över både hos mig och mina föräldrar. Så alla skulle få plats.

Lördag: I lördags började jag dagen med att göra mig i ordning samt fixa det sista här hemma. För sen efter lunchen kring kl.14-15 tiden kom släkten på mammas sida. Vi skulle ha fest för både mormor och morfar, för morfar blev 75 år så det var främst fest för honom. Sen firade dem även mamma och pappa lite som också fyllt och ska fylla år, för de har också fyllt lite halv jämnt nu på höstsidan. Sen firade dem även mig med i efterskott. De var jag inte beredd på. Jag fick lite olika produkter från Rituals. Så det var roligt, för jag gillar dem. Jättefina och luktar riktigt gott!

Så de har varit väldigt trevligt och roligt att få träffa dem igen. De bor i Hudiksvall och Sundsvall så de sov över här till idag (söndag). Men det var roligt, att få träffa dem lite längre. Speciellt eftersom vi inte träffas jätteofta.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229