Sisådär-dag

Igår hade jag ingen toppendag värkmässigt. Det var framförallt knä och bäckenet/ryggen (SI-lederna) som spökar. Jag längtar verkligen nu (konstigt nog) efter att få komma till doktorn på fredag. Men det känns som en evighet dit. Känns så hemskt att man ska behöva längta efter att få komma till doktorn, men tyvärr är det så. Jag är så less på att ha ont hela tiden, inte kunna "gå" som jag brukar vid förflyttningarna och bara känna mig nere. Det är inte roligt. Det tär verkligen på humöret och orken.

Igår var jag hemma hela dagen. Vi var ut på en promenad efter frukosten och gick o kikade lite häromkring. Det börjar verkligen kännas som att hösten är påväg nu. Det är till och med så att löven har börjat gulna lite, och det känns i luften att det är lite friskare. Sen försökte vi fixa det där med dokument med min medicinlista, så nu tror jag det ska bli rätt. Elin hjälpte mig. Men vi ser det inte förrän mamma har skrivit ut pappret om det blev rätt eller inte, så vi ser då.

På bilden ovanför kan ni se lite på trädet högst upp att löven har börjat gulna lite. Det syns bättre i verkligheten än vad det gör på bild.

Här kan ni se lite av hur jag har möblerat om i "vardagsrummet" (vardagsrumsdelen). Bara nu när vi har flyttat soffan så tycker jag det känns mer som ett vardagsrum. Inte en vardagsrumsdel, om ni förstår vad jag menar. För tidigare kändes det som att det satt ihop mer med köket/matbordsdelen.

Soffan stod ju längs dem där två väggarna tidigare. Och tanken är att teven ska flyttas till den långa väggen, så den är rakt fram. Ni får bättre bilder sen när jag har flyttat teven. Sen skulle jag få låna en tevebänk av mamma och pappa tills vidare så jag får känna efter lite hur jag vill ha det. För jag vet inte riktigt hur jag ska göra längs dem där väggarna så det blir bra, för jag vill få till så jag får någon typ av förvaring samt vitrin. Så jag får klura lite på det och se vad jag kommer på för något.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229