Sista dagen med antibiotika nr.2

Hej kära ni!

Hoppas allt är bra med er idag denna fredag. Med mig är det en lite sämre dag. Det var det igår med. Jag har känt mig väldigt trött och seg framförallt dem senaste dagarna, eller egentligen extra trött och seg kanske jag ska säga. Jag tror mycket hör ihop med vädret. För det är inte roligt nu. Det känns precis som att det hänger en gardin över oss alla som man inte kan dra upp, och så har det känts ett tag nu. Jag hoppas verkligen vi kan få lite sol under helgen, för man känner sig om inte annat lite piggare bara solen tittar fram lite. Så jag håller tummarna för det.

Idag är det i alla fall ÄNTLIGEN sista dagen med behandling av antibiotikan som jag tar för svampinfektionen jag fick i munnen och halsen. Den jag den här gången fick en långtidsbehandling av och inte bara en vecka, eftersom den tidigare behandlingen jag fick under 2 veckor inte hjälpte. Så den här gången har jag fått ätit en kur som har hållits på i närmare 2 månader istället. Vilket INTE har varit särskilt roligt som ni säkert kan gissa på.

Plus att jag sen också står på en till antibiotikakur med långtidsbehandling. Men den är för att minska risken till att jag ska utveckla urinvägsinfektion nu i starten av bromsmedicinen för det reumatiska. Det var ju pga den tillsamman med bromsmedicinen som jag råkade ut för svampinfektionen. Men den här kuren jag tar för att minska risken till urinvägsinfektion är det ett litet tag kvar på. Den blir inte färdig förrän den här månaden är slut. Så det är ett litet tag till, även om vi börjar närma oss slutet. Vilket känns otroligt skönt!

Jag håller bara tummarna nu för att infektionen jag hade i munnen och halsen INTE kommer tillbaka, utan att den håller sig bort nu! Annars vet jag inte vad dem kommer hitta på. Men vi säger att den är borta och kommer hålla sig borta nu tycker jag, punkt slut (!!).

Hoppas ni också har en fin helg framför er! Min kommer nog bli relativt lugn tror jag. Jag har inget direkt inbokat i alla fall, men det brukar den fort kunna bli. Så vi får se helt enkelt. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Elisabeth
,
Härlig inställning du har, Elin! Du är en kämpe.
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket Elisabeth! 🤗
nouw.com/elinnhellgren