Sista dagen på veckan

Idag har jag hunnit med en hel del. Först under förmiddagen efter att jag hade gjort mig i ordning så gick jag ut och över till mamma och pappa. De satt ute på sin altan/bro, så vi satte oss också där och pratade lite med dem. Vi pratade bl.a. lite om hur jag ska göra i vardagsrummet. Jag vill ju ha någon slags förvaring och vitrin där, men vet inte exakt hur det ska se ut än. Jag är lite inne på att platsbygga någonting av IKEAs köksöverskåp. För det finns inte direkt några hörnvitrinskåp att köpa, om man såklart inte vill ha någon äldre stil. Men jag har ändrat mig lite från igår med hur jag vill ha det nu efter att ha diskuterat lite med mamma. Hon följde med mig över hit till mig så vi kunde mäta och titta lite närmare på plats, och nu känns det som att jag har kommit på lite hur jag vill ha det. Jag tror inte jag ska göra skåp längs hela väggen som jag tänkte igår, utan nu är jag mer inne på att bygga vitrin och skåp vid hörnet i vardagsrummet fram till där fönstret börjar. Jag kan fixa en bättre bild sen så ni får se vart jag menar.

Sen efter det gick jag och Ida ut igen. Vi gick och plocka röda vinbär till farmor som hon skulle göra vinbärsgelé på. När vi hade gjort det så gick vi hem och åt lunch, och därefter gick vi ut igen för att cykla. Idag kändes det verkligen som att jag orkade cykla lite mer än vad jag tidigare gjort. Det känns som att jag nu börjar märka lite skillnad på att jag orkar cykla längre än vad jag gjort tidigare. Idag kanske jag bara lärde stanna och vila benen kanske vid två tillfällen (kanske ca 30 sek/gång), och första gången var det nog i alla fall vid fem tillfällen. Så lite skillnad har det blivit mot det bättre tycker jag, att jag är mer uthållig. Och då är det ändå en sträcka på 2 km vi cyklar. Det är i alla fall på den sträckan jag har jämfört med.

Annars resten av dagen har jag suttit lite ute på altanen min och läst och ritat lite, badat Harry och gjort rent han, lagat mat, plockat ner och fortsatt lite på rensningen av saker, fixat lite med datorn och sen hann vi även med att se något avsnitt av serien vi följer. Så nog har vi gjort och hunnit med en del idag. De tycker jag i alla fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229