Sista introdagen & småärenden

Idag har jag haft min sista introduktionsdag med en tjej, så nu är hon också färdig för att jobba som assistent åt mig. Det har gått väldigt bra idag, så det var skönt. Det har varit en rolig dag. Under förmiddagen började jag med att jag tränade. Det gick bra. Det känns som att vi kom på något nytt som kan ha försvårat de mesta, så det kändes bra.
Hon som gick intro idag hjälpte mig med träningen, och hjälpte mig få till så jag tränade bålen mer rätt. Vi började prata om bålen, och då berättade jag att jag och Agnes för någon dag sedan hade upptäckt att jag får som en knöl på magen mellan naveln och magmunnen (precis nedanför revbenen på mitten) när jag spänner magen. Tydligen verkar det som att jag har delade magmuskler, och det kunde hon en del om så hon hjälpte mig, bl.a. med hur jag skulle kunna träna på att få ihop dem.

Det som var så häftigt var att efter vi hade hållit på en stund med att träna hur jag skulle spänna magmusklerna rätt så började jag se lite skillnad. Jag trodde jag gjorde rätt, men de gjorde jag inte helt. Så det ska bli spännande och se hur det går nu nästa gång. För jag brukar kunna ha lite svårt med dem första övningarna innan jag "kommer in i det" och hittar rätt muskler, så det blir spännande.

Det var väldigt snällt av henne att hon hjälpte mig, eftersom man både såg och jag kände skillnad undertiden vi höll på. Så nu är det bara att fortsätta träna på det.

Sen efter lunchen så åkte vi till Hjälpmedel SAM och köpte fler viktmanschetter, också beställde jag ett grepp man kan ha till pennor. För att det ska bli lättare att hålla i dem. Sen stannade vi och handlade mat och hämtade ut ett paket på posten. Annars efter det har det varit en rätt lugn eftermiddag och kväll. Så har min dag sett ut. Hoppas Era har varit bra och att ni får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229