Sista oktober

Vad fort den här månaden har gått. Den har bara flugit förbi. Idag har jag haft en sjukhusfri dag. Under förmiddagen tog jag det först väldigt lugnt. Sen rensade jag lite och plockade fram bl.a. två jackor och ett par skinnstövlar som jag vill sälja. 


Sen efter det så åt jag lunch, tog en liten vila och avlastade ryggen och därefter åkte vi en sväng till köpis igen. Vi var först till Skohuset för att kolla efter ett pat varmare finare vinterskor, men jag hittade inga där, så jag för kolla vidare lite. Det är så svårt att hitta ett par sköna skor som jag får på mig lätt pga steloperationerna jag har gjort på fötterna, och sen pga svullnaderna i fötterna. Det är inte helt enkelt att hitta måste jag säga, och stövlarna som jag nu vill sälja tycker jag jättemycket om, men jag kan inte ha dem längre pga svullnaden i fötterna. Så då är det bättre att jag försöker sälja dem än att dem bara ska stå här hemma och samla damm.

Efter att jag kom hem idag blev det att fixa middag och sen duschade jag. Just nu ligger jag i sängen och tittar lite på tv, men ska fika lite kvällsfika nu tänkte jag innan det är dags att sova. Hoppas ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229