Sjätte dagen på året

Hej kära ni!

Då var det söndag och sjätte dagen på det nya året. Hittills under första veckan på detta år har vi ändå gjort en del. I tisdags var vi bl.a. på bio igen. En liten dagsbio. Vi var och såg Lyckligare kan ingen vara tillsammans med Anna, Victor, mamma, Sara också var det jag och Andreas. Pappa var tvungen att jobba så han var inte med.
Filmen var bra. Helt klart värd att se, så den kan jag också rekommendera. Det är verkligen mysigt att gå på bio. Jag gillar det.

Sen blev det lite av en favorit i repris av förra året. För det var då jag och Andreas började träffas väldigt mycket och då gick vi bl.a. på bio två gånger under jul- och nyårshelgerna, precis som i år. Så man fick lite flashbacks. Men det var i alla fall väldigt mysigt att gå på bio tillsammans med familjen.

Sen efter att vi var klara på bion i tisdags så stannade vi och åt en sen lunch på Max. Det var gott. Därefter bar det iväg hemåt, vi tog det lite lugnt framför teven innan vi sedan åkte och småhandlade lite av det viktigaste i matväg samt att vi köpte hem kinamat till middag.

Annars under veckan har vi som jag sa i början faktiskt hunnit med en hel del. Vi har varit ute och grillat korv och kört en typ av fyrhjuling på en åker här i närheten (ser mer ut som en större golfbil, dock var det dagen innan nyår), gått på en längre promenad, tränat, varit till köpis (Valbo köpcentrum) och gjort lite ärenden samt att Andreas har shoppade lite kläder, Andreas har tatuerat sig, vi har handlat, umgåtts med mina föräldrar och Anna, igår var vi till Sundsvall och hälsade på mina släktingar där och sen har vi även hunnit med och bara tagit det lugnt. Umgåtts med varandra.
Det har varit en väldigt bra vecka tycker jag. Det har framförallt varit väldigt roligt att ha haft Andreas här i nästan två hela veckor, för det hör inte till vanligheten. Han kom hit dagen efter julafton och sen åkte han hem igår efter att vi hade varit i Sundsvall och hälsat på. Men det har blivit väldigt tomt nu måste säga efter att han åkte hem igår kväll, så det har varit mindre roligt.

Här kommer lite blandade bilder från dem senaste dagarna.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229