Sjukgymnastik & akupunktur

Igår var jag till sjukhuset på förmiddagen. Jag började med att träna hos min fysioterapeut. Träningen gick sådär. Jag var väldigt seg i kroppen och den ville inte riktigt lyda. Vi sänkte nivån lite på träningen för att jag skulle klara övningarna lättare och då gick det bättre. Vi bytte bl.a. ut öglorna till benen i Redcorden till att använda en stor kudde istället. Och då blev det stabilare och lite lättare för mig att spänna rätt muskler.

Vi pratade en del om hur jag mår just nu i lederna, och det är mycket sämre. Jag var ju in och fick kortisonsprutor i händerna i mellandagarna. Men nu börjar händerna bli sämre igen samt att jag har jätteont i bröstkorgen/revbensfästena. Det gör så ont när jag andas. Usch, jag tycker verkligen inte om att ha inflammationer där för det är så obehagligt. Det trycker, spänner, hugger och det gör ont när jag andas. Jag ska ju i alla fall till min reumatolog imorgon, så det känns skönt och behövligt. Det är ett uppföljningsbesök på min nya medicin, Cosentyx (bromsmedicinen). Så det känns bra.

Efter att jag hade tränat igår så var jag till min smärtsjuksköterska på smärt. Där fick jag akupunktur mest kring nacken den här gången, eftersom jag har har och har haft väldigt ont i nacken den senaste tiden. Hon gjorde samma sak sist och då tyckte jag det hjälpte lite i alla fall, så hon gjorde samma sak igår.
Sen pratade vi även där lite om hur det är just nu och hon säger samma sak hon, att hon tycker jag är i ett sämre tillstånd nu igen. Så det är verkligen behövligt att jag får komma till reumatologen imorgon. Men det gick i alla fall bra att få akupunkturen. Jag ska dit nästa vecka igen, så det blir nog bra.

Förutom träningen och akupunkturen igår så gjorde jag inte så jättemycket. Jag var väldigt trött när jag kom hem. Men vi städade lite, åt mat, lekte med Harry och vilade. Jag började titta på Gåsmamman 2, och den är verkligen spännande. Så den ska jag fortsätta kolla på nån mer gång när jag har tid.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229