Sjukhus, jordgubbar & hö

Fredag. Jag tycker inte alls det känns som att det ska vara fredag idag, varför vet jag inte. Det känns bara inte som det. Idag har jag varit till sjukhuset en sväng för en tid till kuratorn. Besöket gick bra. Sen efter det blev det hemåt igen, äta lite lunch och dricka lite kaffe innan det blev en tur till köpis för lite ärenden. Jag har nu ett tag varit ute efter en ny kaffebryggare, men det har helt enkelt bara inte blivit av att skaffa en ny förrän idag. Och det var på tiden kan jag lova. Så det var skönt att äntligen få det fixat.

Sen var vi även in jättesnabbt på själva köpis för ett snabbt ärende innan vi sedan åkte hem. Sen efter att vi kom hem har det bara varit lugnt. Jag har läst lite i en bok, skrivit lite här på datorn, fikat jordgubbar som farmor kom förbi med och som jag sa i början, bara tagit det lugnt.
Det har varit fint väder ute idag bortsett från att det har blåst rätt mycket, men idag fick det inte bli någon promenad. Både jag och Elin håller oss inomhus idag pga allergi. Jag har en stor åker precis utanför min altan. Den är precis bara över vägen och där håller de på för fullt och gör hö, vilket inte är så uppskattat av två gräsallergiker. Så då har vi försökt hållit oss inomhus så mycket som möjligt, förutom när vi såklart har behövt gått till bilen fram och tillbaka.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229