Sjukhusbesök igen

Nu har det varit två dagar fulla av sjukhusbesök. I alla fall två besök igår och två idag. Igår hade jag ett besök till min fysioterapeut och ett till min smärtsjuksköterska. Hos fysioterapeuten den här gången fick jag bara göra lite övningar eller rättare sagt rörelser för nacken i Redcorden. Det är rätt skönt faktiskt, att få ta ut rörelsen lite utan belastning.

Sen pratade vi en hel del också om hur det varit över helgen och hur mitt "tillstånd" är nu, alltså hur jag mår. Jag sa som det var och sa att det inte är så bra. Jag har riktigt dåligt med ork och energi, mycket värk och känner mig inte på topp. Vi pratade om att jag nog har en lite sämre period nu som man ofta får eller har av reumatism, och att jag kanske behöver en vecka nu där det är lite lugnare. För kroppen orkar helt enkelt inte samma tempo och behöver få återhämta sig lite. Så nu ska jag ta det lite lugnare tills på torsdag i alla fall då jag ska till henne igen. Inte bara pga av orken utan för knät och armbågen också, eftersom jag har fått mer ont där. Så hoppas jag på att de kan lägga sig lite.

Sen var jag till smärt för att få akupunktur av min smärtsjuksköterska. Det gick bra. Väldigt skönt och avslappnade, så det gillar jag. Sen idag var jag också på två sjukhusbesök, men dem berättar jag mer om i nästa inlägg.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229