Sjukhusdag tre & spontan middag

Hej på er!

Hoppas det är bra med er. Jag måste bara säga vad tråkig och deppig vädermässigt dem senaste dagarna har känts. Så fort snön som lyste upp lite och vi ändrade till vintertid så har det blivit så långa och mörka dagar. Inte alls roligt om ni frågar mig. Men jag får känslan av att det är fler som känner så. Idag hade jag tredje dagen på rad till sjukhuset. Jag tror jag ska dit varenda dag den här veckan om jag inte minns fel, och idag var det ett besök till hudmottagningen som stad på schemat. Samt att det blev två besök förbi apoteket och provtagningen. På hudmottagningen var jag på ett återbesök till min hudläkare där hon både följde upp hur det gick med mina utslag, acne, rosacea och lite psoriasis som jag har i ansiktet. Det såg bra ut, i alla fall så jag inte behöver äta tabletter för det. Men jag fick en del nya salvor som jag ska smörja med eftersom det har börjat komma tillbaka mer och mer. Sen kollade hon även två födelsemärken som dem skulle ta kort på nu och följa upp efter 6-8 månader sen sist. Det eftersom jag har behövt opererat bort tre där ett av dem var förstadiet till hudcancer. Så det är jättebra att dem kollar och följer upp tycker jag. Det såg i alla fall bra ut, så det var skönt. Jag ska tillbaka om ett år igen om det inte inträffar någonting annat, så det kändes bra.
Annars idag har det blivit en sväng att handla på vägen hem från sjukhuset, en del städning och lite vila framför teven. Jag måste bara rekommendera er också att gå in i den nya blombutiken som har öppnat vid "Bönarondellen" (vid nya ICA, Apoteket och Folktandvården). Vi gick in där idag när jag skulle handla. Butiken heter Gröna Kullen och gud va fin den var, och väldigt trevlig personal. Så om ni har möjlighet, ta er en sväng förbi där.
Nu har jag i alla fall nyligen varit över till mamma och pappa och ätit. Jag blev bjuden på mat där idag tillsammans med Anna och Sara. Vi ska fira lite för Anna hade fått en fast tjänst på jobbet. Så det var jätteroligt att hon har lyckats fått det. Jag är så himla glad och stolt över henne, och hon är så himla värd det. Så det kände vi att vi lärde fira. Det var i alla fall väldigt trevligt. Farmor och farfar kom också ner en sväng och fikade med oss, så det var mysigt. Men det blev som sagt väldigt spontant planerat eftersom hon fick veta det idag. Men så blir det när det inträffar roliga saker snabbt. Stort grattis ännu en gång bästa Anna! Hoppas ni får en bra kväll. Kram Elin.
 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229