Sjukhusuppdatering - Måndagens rond

Gokväll på er!

Vilken intensiv gårdag jag hade igår. Den gick verkligen i ett. Först hade jag sovit väldigt dåligt på natten och var helt slut efter den. Jag hade haft väldigt ont, så dagen började inte på topp om man säger så.

Efter frukosten kom ronden förbi tillsammans med min smärtsjuksköterska. Det kändes som ett bra besök och som att de nu äntligen trodde mig. Som att jag kunde slappna av lite och att de nu faktiskt tog mig på allvar med värken och att de förstod och lyssnade på hur pass vrickat mitt smärtsystem faktiskt är. Speciellt när jag råkar ut för någon större skada eller liknande som nu.

Kortfattat blev det i alla fall bestämt att jag skulle göra en ny röntgen på fötterna. En datortomografi den här gången. De skulle planera in för att sätta en ny infart som kan sitta lite längre, eftersom det bara är en tidsfråga innan min kanyl jag då hade skulle sluta fungera. Sen gjorde dem även lite medicinändringar, och att vi skulle göra nya försök med att linda fötterna för att få ner svullnaden. Sen vill läkaren att jag ska ha fötterna i högläge så ofta det bara går, så de skulle även komma in en arbetsterapeut och kolla över min rullstol, så jag skulle kunna ha benstöd på den. Något jag inte kan ha nu. Sen var det lite fler saker också, men i korta drag.

Det kändes i alla fall bra. Sen låter det som att jag kommer bli här några dagar. Men vi tar en dag i taget så får vi se.

Två bilder från igår och min story på Instagram (@elinnhellgren).

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Oj hur din fot ser ut, Styrke kramar ❤️
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja den är inte vacker om man säger så. Tack snälla, kramar till dig med ❤️
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229