Sjukhusvistelse Deluxe / 18-21 Juli 2019

Nu var det några dagar sedan ni hörde någonting från mig. Jag ber verkligen om ursäkt över att det har varit rätt tyst här, men jag har verkligen inte mått bra. Det har rent ut sagt varit ett rent helvete. Sen igår gick jag in på min tredje vecka här, så det har blivit en betydligt längre sjukhusvistelse här än vad jag någonsin hade kunnat tänka mig.

Jag tänkte lite längre fram när jag har känt mig bättre berätta lite mer om vad som har hänt och så, för det har hänt en HEL DEL kan jag lova. Knappt man kommer ihåg allting.

Men jag har i alla fall under dem senaste dagarna suttit och pysslat ihop en lite video med lite småsnuttar sen i torsdag 18/7 till i söndags 21/7. Har aldrig hållit på med det tidigare, men när jag haft lite småtråkigt och känt att jag har behövt både roa mig med något och få tiden att gå så har jag pysslat lite med det här. Jag gillar ju att lära mig nya saker.
Ni kan se den här nedanför. Jag hoppas det kan vara lite roligare att se än bara lite bilder, men såhär blev den i alla fall.

https://www.youtube.com/watch?v=X4sU3UCXU9c

Gillar

Kommentarer

Karolina
,
Du ska verkligen inte be om ursäkt för att du inte har uppdaterat bloggen på några dagar. Huvudsaken är hur du mår och du skriver när du orkar och känner för det! Skönt att du får komma ut och få lite frisk luft och sitta i solen en stund ibland. Jag fortsätter att tänka på dig och hoppas och håller tummarna för att du snart ska bli bättre och få komma hem till ditt mysiga hem och till lilla Harry! Kramar☀️✊
Elin Hellgren
,
Nu blev det ett sent svar, inte meningen.. Nej jag vet det egentligen, men känns ändå som att jag ville säga det i och med att jag vill uppdatera er mer, men det gick inte eftersom det hände så pass mycket. Men orken fanns verkligen inte där. Men det kommer! Ååh tack så mycket för de snälla och fina orden Karolina. Det värmer verkligen❤️ Hoppas det är bättre med dig! ❤️