Ska bli riktigt spännande - äntligen

I veckan kom äntligen ett brev som jag har väntat länge på. Det var en kallelse till att få göra magnetkameraundersökning på hjärnan. Det är min Endokrinläkare som har ordinerat den och vill kolla närmare och se hur hypofysen ser ut. Han sa att han inte tror det kommer visa något, men han vill ändå att jag ska göra den så vi kan utesluta att det är något sa han. Så det känns ändå bra tycker jag. För han tar verkligen tag i saker känns det som. Det känns som att han är engagerad.

Sen är det bara lite uppkäftigt att det ska krävas att jag ska få en ny läkare för att dem ska gå med på att göra den här undersökningen. För just det här har min mamma försökt fått dem att göra i många år, men ingen har tyckt att det har funnits tillräckliga själ till att göra det. Så det ska bli himla spännande att sen få höra vad det visar, om det visar något.

Så den undersökningen ska jag få göra nästa vecka, och sen ska jag tillbaka till Endokrinläkaren på ett besök i mitten av september. Så jag får säkert höra resultatet då.

Gillar

Kommentarer