Ska det verkligen behöva vara så?

Idag har jag en dag då jag känner mig lite mindre alert eller vad man ska säga. Allt känns lite för mycket bara. Jag mår fortfarande inte bra, jag är trött, jag är less på att inte få må bra, jag är frustrerad på att inte veta vad det beror på, jag är arg för att sjukvården inte kan skicka remisser som dem ska utan man hela tiden måste ringa och dubbelkolla att dem kommit fram, samt tjata på ställen för att dem ska gör det dem ska (nu menar jag inte att det gäller alla mottagningar).

Nu låter det kanske lite förvirrande, men det jag syftar på är att jag blir så frustrerad när man måste ringa till mottagningar för att dubbelkolla att en remiss har kommit fram. För nu t.ex. har jag ringt till ett ställe två gånger för att höra om dem har fått en remiss från hälsocentralen, för själva grejen är att jag vill ställa upp mig på listan om att jag även kan ta emot återbudstider och komma med kort varsel. Men det går inte så länge dem inte ens har remissen. Så då går det inte.
Då har jag även pratat med läkaren på hälsocentralen förra veckan när hon ringde, och då frågade jag om hon har skickat iväg remissen, och det sa hon gjordes direkt efter mitt besök. Men mottagningen på sjukhuset har inte fått något.

Så då fick jag ju ringa till hälsocentralen en gång till idag för att kolla om dem kunde skicka/faxa remissen en gång till, eftersom dem inte hade fått den på sjukhuset. Så då skulle hon göra det på en gång, så nu hoppas jag den ska komma fram. Jag ringde mottagningen igen kl.13 idag direkt då telefontiden öppnade, men den var full på en gång. Så himla typiskt, men jag hoppas verkligen den kommit fram i alla fall.

Men allt det här gör mig så FRUSTRERAD (!!), speciellt nu när jag inte alls känner mig pigg och inte riktigt känner att jag har energi för att hålla på med det här. Det blir liksom för mycket, och sen att man ska behöva känna att man måste dubbelkolla sjukvården att dem verkligen skickar iväg remissen som det var i det här fallet. Eller att den kommer fram i alla fall.
Det har blivit att jag stundvis känner jag mig lite som en robot som bara ringer och pratar på automatik och gör det bara för att jag måste. Jag tycker jag ringer samtal var och varannan dag, men nu börjar det verkligen gå till bristningsgränsen. Speciellt när orken och energin inte riktigt finns där.

Gillar

Kommentarer