Slowly coming back

Igår var det första dagen på väldigt länge som jag ritade. Jag kände bara att nu måste jag ge det ett försök igen, för det är ju något jag tycker är roligt. Tidigare har det varit så att om det inte har varit tummen och handen som har stoppat mig så har de varit nacken. Inte alls roligt när det gäller något man tycker om att göra.
Jag skulle verkligen vilja komma igång med ritandet igen. Jag köpte ju ett nytt block när jag var till Gränby centrum förra helgen, så jag började rita lite smått i det igår. Men det gick sådär. Bättre än förväntat kanske, även fast jag fick grymt ont i tummen och i underarmen. Jag tror det krampade i underarmen ganska fort eftersom jag har så dåligt med muskler där, och mycket av dem jag hade innan tumoperationen försvann nog under dem där två veckorna då jag knappt kunde använda handen alls. Så det är nog en kombination av svaghet och värk.

Tummen har jag fortfarande väldigt ont i, speciellt när jag ska använda den. Men jag nöter på med massagen och gnuggandet över ärret på insidan av tummen så det förhoppningsvis ska bli bättre.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229