Smärtläkaren ringde

I tisdags eftermiddag efter att jag precis hade kommit hem efter att ha varit på sjukhuset och köpis så ringde min smärtläkare. Jag såg att jag hade missat ett samtal just ifrån sjukhuset så precis efter att jag hade lagt på efter ett annat samtal. Men strax därefter så ringde det igen, och det var då det visade sig att det var min smärtläkare som ringde.

Det var en bra tag sedan jag hade varit till honom så han ville ringa och prata kring mina mediciner och uppdatera min medicinlista. Det eftersom jag gör en hel del justeringar just nu och har gjort det ett tag med jämna mellanrum. Jag håller bl.a. på att trappa ner en utav mina nervmediciner, vilket jag har gjort och försökt med i ett år tror jag det är nu i alla fall. Men just nu går det faktiskt riktigt bra med det, så vi kom faktiskt överens om att vi ska prova öka på tempot lite med nedtrappningen. Så jag hoppas det ska gå bra, för om det funkar så är inte målet långt borta nu. Vilket känns helt otroligt.

Vi diskuterade bl.a. det där kring nedtrappningen av nervmedicinen, men sen pratade vi också lite fram och tillbaka kring dem andra medicinerna jag tar. Vi pratade bl.a. om lite planer framåt och hur jag ska lägga upp det när jag har kommit så långt att jag har blivit fri den medicinen jag håller på och trappar ner just nu. Så det var skönt att få göra det, för de känns som att jag har lite mer koll på läget och hur jag ska göra samt lägga upp det nu, så det känns skönt. Men det blev att vi pratade mest kring mina smärtmediciner för nervsmärtan jag har i fötterna (allra mest i högerfoten).

Nu håller jag bara tummarna att allt kan gå enligt planerna med medicinerna och nedtrappningar. Att det ska gå bra och fungera med värken. För det är något jag alltid har velat och haft som mål, att jag ska kunna komma ner mer i dos på framförallt mina mediciner jag tar för nervsmärtan i fötterna.

Gillar

Kommentarer