Smärtsam söndag

Hej på er fina ni!

Idag har det inte varit min dag. Jag har haft en riktigt jobbig dag smärtmässigt. Natten gick rätt bra. Jag sov ända till halv sju ungefär i panik och hade jätteont i fötterna och knäna, så då tog jag medicin och försökte få det att lägga sig. Det gick sådär.
Sen resten av dagen har jag bara haft mer ont. Det började bli lite värre efter frukosten och jag hade gjort spegelträningen, ”dra på fötterna” och sen smörja med hirudoidsalvan. Det var precis som att de retade igång någonting tillsammans med att jag säkert hade suttit uppe lite för länge.

Men efter att jag hade lagt mig med benen i högläge så fick jag tillslut ner värken lite. Däremot blev det samma sak vid lunchen, men den här gången gick det nästan inte att stoppa. Det bara eskalerade.
Det gjorde så himla ont, och foten har ändrat sig i flera olika färger och har mest känts som att den ska brinna och sprängas inuti. För allt bara spänner av svullnaden. Det slutade med att jag fick ta extra smärtstillande av två olika mediciner, vilket inte ville hjälpa helt. Så tillskott tog vi små handdukar som vi kylde om vart annat och hade på foten för att svalka ner den. Det hjälpte lite i alla fall, så det var skönt.

Men tillslut efter ca 2 timmar fick vi i alla fall skaplig bukt på det, så då somnade jag faktiskt en stund. Så det var skönt, för jag var verkligen helt slut. Men så efter middagen började det komma igen. Nu hoppas jag bara på att det inte blir en sån jobbig smärtsväng en gång till. Vill och orkar verkligen inte med det igen.

Det här är en så kallad ”fin” bild av foten. När den ser lite bättre ut, och då är den ändå inte fin. Sen har jag hållit på med den där hirudoid-salvan i en veckan nu och smörjt ca 3-4 gånger om dagen, men jag vet inte om jag tycker det har gjort någon direkt skillnad på det blåa. Själv tycker jag den ser väldigt lika ut.

Såhär såg foten ut idag efter att jag hade suttit uppe kanske max 1 timme och ätit lunch. Då var det med benstöd rakt ut från rullstolen också, så dem var inte hängandes heller. Helt sjukt att foten kan bli så pass blå och lila, och sjukt vad ont det gjorde. Kändes precis som att den skulle spricka.

Hoppas sen att ni har haft en bra söndag och får en fortsatt bra kväll, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Ludvig
,
Handla på nätet är mitt tips vid dessa Coronatider <3<3<3
Dessa vill jag tipsa om:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Ludvig
IP: 82.99.3.229