Snälla va borta

Ni har ju vetat länge att jag har haft problem med UVI (urinvägsinfektion) i bra många veckor, eller snarare snart 3 månader. Det känns helt sjukt när jag säger det, och att jag har tagit 6 antibiotikakurer som inte hjälpt. Eller den sista kan ju ha gjort det, om jag har tur. För på måndag ska jag lämna in ett nytt prov, så får vi se vad det visar. Bra håller jag tummarna för.

Problemet är ju bara att under den här tiden har inte jag fått tagit min bromsmedicin. När man har en infektion i kroppen så får man inte det, för om jag då tar en medicin som sänker mitt immunförsvar ytterligare så vet man inte riktigt hur infektionen skulle utveckla sig. Det skulle nog också bli betydligt svårare att bli av med infektionen man har, och i mitt fall nu så har det redan varit/är väldigt svårt.
Snälla va borta!

Jag vill bara att den ska vara borta nu. Främst för att jag vill kunna börja med bromsmedicinen, för nu börjar jag verkligen känna av kroppen/lederna. Det känns att det är någonting som saknas. Jag känner t.ex. att jag har mer ont i kroppen. Den känns både mycket tröttare och tyngre än vanligt och jag har hela tiden där känslan av att det är inflammationer i kroppen som härjar. Jag har t.ex. redan fått tillbaka inflammationen i fingret som jag var in och sprutade för inte alltför längesen, samt att fingret bredvid också är rejält svullet. Jag som i vanliga fall som inte brukar få särskilt svullna leder.
Sen hoppar det runt lite från dag till dag, men de brukar de kunna göra innan inflammationerna har bestämt sig vart dem ska "lägga sig". Det låter kanske lite flummigt, men lite så burkar det gå till för mig. Att jag först känner det rätt allmänt i hela kroppen, och att det sen blir det några specifika ställen som blir mer drabbade och gör ont.

Så just nu handlar det bara mycket om att hålla ut. Kämpa på nu i det sista och verkligen hålla tummarna för att den där UVI:n är borta. Annars vet jag inte vad man gör, men det får jag ta då i så fall.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229