Snö igen & Omega 3

Hej där!

Vilket vinterväder jag vaknade till imorse. Det var alldeles vitt ute av snö. Det var jag inte beredd på, men det är samtidigt rätt mysigt. Jag har hellre snö än att det ska vara det här mörkret som varit nu dem senaste veckorna. Det känns som att det i alla fall ljusar upp lite i mörkret.

Men vi får väl se hur länge det vill stanna kvar den här gången, eller om det kommer smälta bort lika fort som sist. Jag hoppas på att det får stanna utan tö och slask.

Idag har jag först bara varit hemma, och sen efter lunch var jag in till stan för att träffa en ny vän. Det var himla trevligt! Vi satte oss på Waynes och fikade och pratade lite. Vi kom bl.a. in på att prata om Omega 3. Något som väldigt många av befolkningen har brist av, och som kan göra att man mår väldigt dåligt. Hon jobbar bl.a. med att sälja det och försöka sprida det vidare eftersom hon har träffat på så många som blivit väldigt hjälpt av att ta det extra. Framförallt för att minska inflammationer i kroppen. Något jag bl.a. har så det räcker och blir över. Jag tycker i alla fall det lät himla intressant, så nu ska jag faktiskt ge det ett försök har jag tänkt. En ärlig chans. Det känns som att jag inte har något att förlora på det i alla fall. Så det ska bli himla spännande att få se hur jag kommer må efter att ha ätit det ett tag.

Annars efter att jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Jag och Sandra satte igång ett avsnitt av en ny serie som vi började kika på. Enhet 42 hette den, så vi har hunnit sett ett avsnitt innan det blev dags att göra lite middag. Nu snart tänkte jag ta tag i att börja julpynta lite. Första advent närmar sig ju med stormsteg, så det är väl lite på tiden att börja ta tag i det i alla fall.

Hoppas ni har haft en bra torsdag! Kram Elin

Gillar

Kommentarer