Sol & bad

Igår hade jag en lite piggare dag, eller så har jag lärt mig hantera mitt mående kanske lite bättre. Jag vet inte. Det är fortfarande väldigt jobbigt och inte så oförändrat, för jag mår fortfarande väldigt dåligt. Jag kan nästan snarare tycka att illamåendet har blivit värre på morgonen och förmiddagen, samt i samband och efter varje måltid. Annars i mellan det så orkade jag i alla fall vara ute i skuggan lite igår, samt att jag kunde doppa mig och bada en liten stund i poolen. Det var verkligen skönt att få svalka sig lite, även fast det var 26°C i poolen. Men det var ju betydligt varmare i luften, så det blev ändå att man kylde ner sig lite. Lika att det fläktade lite mer igår, det var väldigt skönt. Speciellt att ligga i skuggan när det samtidigt fläktade lite.

Hur har ni haft det dem senaste dagarna? Har ni också något ställe ni kan bada eller svalka er på? Jag är verkligen glad att mamma och pappa har poolen, så man lätt kan gå över dit när orken finns där. Lika att pappa fixade så jag har som en kylare jag kan starta igång så det blir lite kallt inne. För det är grymt jobbigt med värmen tillsammans med illamående.

Idag får jag se om det blir något badande. Jag tror inte det, inte som det känns just nu i alla fall. Jag känner mig lite sämre idag än igår. Jag har bl.a. väldigt ont i huvudet och illamåendet är såklart kvar det med. Sen ska jag till sjukhuset en sväng på eftermiddagen, så vi får se vad det annars blir att vi hittar på.
Ikväll blir det i alla fall taco-middag med allihopa. Farmor och farfar skulle också vara med, så det ska bli trevligt! Sen ska jag också försöka ta tag i att gå ut en sväng och kolla bland lite grejer. Pappa håller på och rensar ut lite förråd på gården från när vi var små, så vi ska kolla om det är någonting vi vill ha kvar och vad som ska slängas. Inte roligt, men behövligt. Så det ska jag göra nu tänkte jag.
Hoppas ni får en bra dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229