Solnedgång i Säljemar

Nu har jag lagt ihop lite bilder från igår kväll när jag och Agnes var till Säljemar för att titta på solnedgången och hade packat med oss lite kvällsfika som vi fikade på. Som ni också ser så hade vi ju inte direkt bara en burk med oss utan snarare ett tiotal med olika saker, haha. De som bodde där i närheten och gick förbi måste ju nästan ha trott att vi hade tagit med oss större delen av kylskåpet.

Men mysigt var det. Vi satt vid en bänk med bord som hade perfekt utsikt över vattnet och solnedgången. Vad fort det ändå har börjat gått på kvällen då det börjar bli mörkt. Det går verkligen fortare och fortare. Som igår så gick solen ner ungefär kring kl.21:30, och då börjar det ju skymma innan det.
Men jag tycker det är mysigt. Då kan man snart börja tända ljus och lampor inomhus på kvällen. Det är mysigt när det börjar gå mot hösten tycker jag. Speciellt dem sakerna, för det saknar man ändå lite under sommarhalvåret, även fast alla årstider har sin charm. Men man kan ju börja fundera över hur det kommer bli i fortsättningen med våra årstider, vad som är påväg att hända. Eftersom ingenting är sig likt.

Gillar

Kommentarer

Birgitta Larsson
Birgitta Larsson,
Väldigt stämningsfulla bilder !
Elin Hellgren
Elin Hellgren,
Tack så mycket Birgitta!
IP: 82.99.3.229